2014年12月27日星期六

Sen Nefrotik Sendrom için hormonoterapi Yan Etkisi Know

Sen Nefrotik Sendrom için hormonoterapi Yan Etkisi Know
Açılmış sanki glukokortikoid kullanımı, nefrotik sendrom hormon tedavisi belli bir ölçüde uygulamak, vazgeçilmez bir parçasıdır, tedavi hastalarının acılarını hafifletti ve kısa vadeli etkinliğini artırmak, ancak hormon kullanımı ile ilgili herhangi bir kontrolü yoktur "Pandora'nın kutusu", insanlara mutluluk getirmek, aynı zamanda, bir felakete yol açtı böylece çeşitli geri dönüşü olmayan ciddi semptomları olan hastalar:

Glukokortikoid uzun vadeli süper-fizyolojik dozlarda su, tuz, şeker, protein ve yağ metabolizması bozuklukları, hipertiroidi adrenal sınıfı neden olabilir. Osteoporoz, ciddi spontan kırıklar da oluşabilir neden kalsiyum emilim bozukluğu sonucu, santral obezite olarak ifade edilir.

2, kortikosteroidler hastalık vücudun savunma yeteneğini zayıflatabilir, bakteriyel büyüme ve üreme ve çoğalması, neden ya da kötüleştirebilir enfeksiyonlara elverişli.

3, glukokortikoidler travma veya cerrahi yara ve diğer ülser iyileşmesi, granülasyon dokusu oluşumunu geciktirebilir sürebiliyor, protein parçalanmasını teşvik.

4, glukokortikoidler büyüme hormonunun rolü karşı var, çocuklar uzun süreli kullanımı büyüme ve gelişmeyi etkileyen, kemik büyümesi ve protein sentezini inhibe edebilir, uygulama hamile kadınlarda fetal malformasyonlar neden olabilir.

5, uzun süreli glukokortikoid tedavisi, böyle bir azalma çok hızlı veya ani çekilme olarak kontrol altında semptomlar, belirtiler orijinal görünebilir ya da bilinen, hızla kötüye "geri tepme fenomeni." Bazı kas ağrısı, kas sertliği, eklem ağrısı, denilen yoksunluk belirtileri (veya yoksunluk sendromu) gibi hiçbir hastalık belirtisi vardı.

Ayrıca, kortikosteroid uzun süreli kullanımı, nöropsikiyatrik belirtilere neden bile neden ve ülser kötüleştirebilir ve adrenal atrofi veya işlev bozukluğuna neden olabilir hastaların rehabilitasyonu için büyük engel neden.



Hormonun yan etkileri birçok getirdi önlemek ister

"Çin, temiz boyutlu arıtma sistemi" - Geleneksel Çin tıbbı anahtarıdır. Bu üyeye ait böbrek hastalığı tedavisi ile hastaların kanında toksinlerin temiz-up kullanımı, bir cümle, onarım hasarlı hücreler, artış ilaç hızla böbrekler içine nüfuz sağlayan, dört artı yedi 'terapi "demek vücudun en bağışıklık sistemi, iç kısa sürede etkisini görmek için olabilir hastayı izin sağlığını geri!...

没有评论:

发表评论

Name:
Country:
Age:
Gender:
Email:
Skype:
Whatsapp:
Viber:
Phone:
Message: